segunda-feira, 1 de junho de 2015

ALKA Superliga - Denmark

Resultado de imagem para logo alka superligaResultado de imagem para bandeira dinamarca


Knotten Todd: Raser mod medier og Brøndby-træner

Randers-træner Colin Todd er slet ikke tilfreds med, at al fokus er på Brøndby og FCK - mens hans hold ikke får kredit for en god sæson

Randers-træner Colin Todd havde i slutminutterne af søndagens kamp mod Brøndby mentalt forberedt sig på en spændende uge, hvor den sidste rest spænding omkring bronzepladsen kunne bevares.
Men det ødelagde Brøndbys Riza Durmisi med en scoring i overtiden.
Trods den skuffelse kunne Randers glæde sig over, at man definitivt sikrede fjerdepladsen og dermed europæiske kampe i næste sæson.
Men Colin Todd var alt andet end tilfreds med især opmærksomheden omkring Randers' fornemme præstation i toppen af tabellen.
- Det handler altid om Brøndby og FCK. Op til denne kamp har det været Brøndby, Brøndby, Brøndby. Folk burde snakke om, hvor godt vi spiller. I kigger altid på det negative. I taler om et dårligt forår, men tænk lige på, at vi skal spille europæisk i næste sæson for kun anden gang i klubbens historie, sagde Colin Todd efter kampen.
Det var ikke kun medierne, der mærkede englænderens vrede. Også Brøndbys træner Thomas Frank fik den at føle.
- Vi dominerede denne kamp mod Brøndby. Deres træner sagde i medierne, at de ville komme herover og vinde - og det brugte jeg som motivation for mine spillere, sagde en tydelig vred Colin Todd.
Se Todds raseriudbrud i videoen øverst i artiklen, hvor Thomas Frank også kommenterer det i studiet efter kampen
TV3 Sports Superliga-ekspert Jesper Thygesen lagde også godt mærke til Todds raseriudbrud efter kampen søndag eftermiddag. Men ifølge den tidligere Brøndby- og Randers-spiller har Todd ikke noget at komme efter.
- Sådan er vilkårene - det har jeg også mærket på egen krop. Lokalaviserne skriver om provinsbyerne og de store aviser koncentrerer sig om de største hold, hvor der er mest interesse og eksponering. Sådan har det altid været. Jeg ved ikke, om det er gået op for Colin Todd, men det er svært at ændre, siger Thygesen til Ekstra Bladet.
Eksperten mener, at Randers har fået den kredit, de fortjener i løbet af sæsonen.
- Vi har selvfølgelig også nogle diskussioner internt på vores tv-station omkring vinkler og fokus på klubber. I efteråret var de gode og stabile, og det blev de belønnet for i medierne. Foråret har været vaklende, men jeg føler, at vores eksperter har givet dem det fokus, de fortjener, siger han.
Thygesen er ligeledes uforstående over for Todds angreb på Thomas Frank og Brøndby-trænerens udtalelser om at vinde.
- Forestil dig, hvis Thomas Frank sagde, at de tog til Randers for at tabe. Nej, den udmelding fra Todd forstår jeg ikke. Thomas Frank leverer til medierne og er ærlig. Men Todd er god til at opildne sine spillere og sætte dem op før opgøret, og det har han også gjort denne gang, siger han.
Du kan se Randers-trænerens interview i Onside her, hvor han angriber medierne og Thomas Frank. Brøndby-træneren kommenterer også på Todds udtalelser:

AaB-profils blinde øje kollapser million-handel

Nicolaj Thomsen kommer formentlig alligevel ikke til franske Nantes, efter at klubben har opdaget, at danskeren er blind på det ene øje
Det, der lignede en supertransfer for både AaB og i særdeleshed Nicolaj Thomsen med franske Nantes, er nu kollapset. Det meddeleler AaB i en fondsbørsmeddelelse mandag morgen.
- Aalborg Boldspilklub A/S indledte 27. maj konkrete forhandlinger med en udenlandsk klub om et salg af spilleren Nicolaj Thomsen.
- Parterne har ikke kunnet opnå enighed om en aftale, hvorfor forhandlingerne nu er afbrudt, meddeler AaB.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skyldes kollapset, at den franske klub ikke var opmærksomme på 22-årige Thomsens specielle defekt. Han er nemlig 90 procent blind på det ene øje, som han afslørede her på Ekstra Bladet for nogle måneder siden.
- Man kan godt sige, at jeg er blind på mit højre øje. Jeg bruger det stort set ikke. Jeg kan godt fornemme ting, men det er meget uskarpt. Da jeg var lille, gik jeg faktisk med klap for det gode øje for at træne det dårlige øje op, men det er, som om hjernen har slået det øje fra, fortalte Nicolaj Thomsen.
Derfor bliver forsikringssummen for danskeren væsentlig højere, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger fik det Nantes til at ændre prisen for Thomsen i så markant grad, at AaB endte med at takke nej.
I første omgang lignede det ellers en transfer på omkring 15-17 mio. kr., men nu ønsker franskmændene at betale AaB i mindre rater og kun lægge cirka halvdelen af det beløb med det samme.
Nantes opdagede først Thomsens blinde øje, da en fransk avis kørte historien.De kunne ellers bare have læst denne historie fra Ekstra Bladet tilbage i februar.
Nantes kan stadig nå at ændre mening, men for nu er salget dødt.
Offensivspilleren fik sit store gennembrud i sidste sæson, hvor han var en profil på det AaB-hold, der vandt både DM-guld og pokalturneringen.
I november sidste år fik Nicolaj Thomsen debut på A-landsholdet, da han spillede hele kampen i 0-2-nederlaget ude til Rumænien.
TV: Det kan også være, at Nantes skal undlade at se nedenstående afbrænder fra Thomsen.

Storklub lokker FCK-emne

Panathinaikos er tæt på at sikre sig Filip Helander, der også har tiltrukket sig interesse fra FC København


FC København har allerede været aktive og forstærket truppen frem mod næste sæson. Benjamin Verbic og Kasper Kusk er allerede i stalden, og der kommer med al sandsynlighed flere til i løbet af de kommende uger.
De danske vicemestre har blandt andre været sat i forbindelse med Alejandro Bedoya og Filip Helander, men førstnævnte bliver svær at lokke fra Nantes, og der er heller ikke noget, der tyder på, at Filip Helander skal til FCK.
Den 22-årige forsvarsspiller fra Malmö FF er nemlig på blokken andre steder end hos Ståle Solbakken, og pilen peger mod Grækenland for den dygtige svensker. Filip Helander er således tæt på at skifte til storklubben Panathinaikos.
- Filip Helander er på vores liste, og nu har vi to måneder til at finde en central forsvarsspiller. Vi har et godt samarbejde med hans agent, men har ellers ikke noget at sige. Forhandlingerne er i gang, men lige nu er vi ikke i mål, siger Panathinaikos' sportschef Leonidas Vokolos til Fotbollskanalen.
Hovedpersonen selv vil gerne til Panathinaikos, der i denne sæson sluttede på andenpladsen i Grækenland efter Olympiakos.
- Panathinakos er en storklub, og det er klart, det er smigrende at høre det, siger Helander og understreger, at han regner med at forlade Malmö FF i løbet af sommerens transfervindue.
Han har et halvt år tilbage af sin kontrakt med de svenske mestre.
Erik Sviatchenko skal tilsyneladende heller ikke til FCK - i hvert fald er han glad for, at han blev i FCM sidste sommer:

31/05/2015
EsbjergEsbjerg2-1VestsjællandVestsjælland
Van Buren 47, 90+5
Venue: Esbjerg
31/05/2015
SilkeborgSilkeborg1-2AaBAaB
Venue: Silkeborg
31/05/2015
HobroHobro2-2OBOB
Thomsen 43, Hansen 78
Zohore 68, Greve 79
Venue: Hobro
31/05/2015
SønderjyskESønderjyskE1-2KøbenhavnKøbenhavn
Venue: Haderslev
31/05/2015
RandersRanders1-1BrøndbyBrøndby
Durmisi 90+1
Venue: Randers
31/05/2015
NordsjællandNordsjælland1-0MidtjyllandMidtjylland
Camargo Hansen 90+1
Venue: Farum

Danish Super League 2014/15

ClubsPPts
1FC Midtjylland3268
2FC København3264
3Brøndby IF3255
4Randers FC3249
5Aalborg BK3245
6FC Nordsjælland3244
7Hobro IK3243
8Odense BK3240
9Esbjerg fB3237
10SønderjyskE3237
11FC Vestsjælland3230
12Silkeborg IF3214

Nenhum comentário:

Postar um comentário