quarta-feira, 1 de julho de 2015

Izdanje: Bosna i Hercegovina

Resultado de imagem para bandeira bosnia  Resultado de imagem para bandeira bosnia

Stadion Širokog Brijega u novom ruhu: Na Pecari novi krov i bolji travnjak



Uz natkrivenu južnu tribinu, Pecara će tako biti dodatno 'ušminkana' natkrivanjem i sjeverne tribine
Usporedo s pripremama momčadi za novu sezonu, na Pecari traju i intenzivni infrastrukturni radovi na travnjaku i sjevernoj tribini stadiona. Travnjak je u potpunosti osvježen, ionako dobra podloga za igru novu sezonu dočekat će potpuno 'ispeglana' i bit će zaista pravi užitak igrati na Pecari.
Natkrivanje kompletne sjeverne tribine ide planiranom dinamikom. Prvo je uklonjena stara konstrukcija iznad svečane lože, a u tijeku je postavljanje stupova koji će nositi konstrukciju krova i sve bi trebalo biti okončano najkasnije do početka nove sezone (25. srpnja).
Uz natkrivenu južnu tribinu, Pecara će tako biti dodatno 'ušminkana' natkrivanjem i sjeverne tribine, što će, svakako, značiti i bolji komfor za gledatelje. Investitor kompletnih radova je NK Široki Brijeg.

Džeko i Lukaku preskupi Romi, vučica se okreće Lacazetteu



I Džeko i Lukaku neće napustiti sadašnje klubove za manje od 30 milijuna eura, a i njihova plaća je problem
Roma traži napadača, a prvi izbor su im Edin Džeko ili Romelu Lukaku. Međutim, problem je što su obojica preskupi za vučicu.
Žele li napadača Manchester Cityja morali bi građanima isplatiti 30 milijuna eura, dok ništa jeftinije ne bi prošli ni s napadačem Evertona, dapače, morali bi dati još više.
Problem je i plaće obojice, jer nijedan sigurno neće pristati na manje od 4,5 milijuna eura po sezoni.
Zato se Roma okreće prvom strijelcu francuskog prvenstva Alexandru Lacazetteu iz Lyona. Ako ništa drugo, barem je jeftiniji od spomenutog dvojca.

Bajić: I na Koševu igramo za gol više, njima su nedostajala dva bitna igrača



"Došli smo po pobjedu i to ostvarili, sada će biti mnogo lakše, ali daleko od toga da ćemo se opustiti"; kaže Bajić
Željo je protiv Balzana, već u 13. minuti utakmice imao 2:0, nakon što je Riad Bajić najprije pogodio sa bijele tačke, a onda i sa vrha šesnaesterca, pa je tim sa Grbavice imao priliku do kraja odigrati bez nekog većeg pritiska. Međutim, iako su gotovo sigurni u 2. pretkolu, u Želji tvrde kako se neće opustiti ni u revanšu!
"Moramo dati gol i na Koševu i to što prije, kako bismo imali mirnoću u igri", kaže najbolji strijelac Premijer lige BiH iz prošle sezone Riad Bajić.
"Došli smo po pobjedu i to ostvarili, sada će biti mnogo lakše, ali daleko od toga da ćemo se opustiti. I na Koševu ćemo igrati napadački i za gol više", riječi su Bajića, koji je imao samo četiri dana pauze između dvije sezone i to zbog obaveza prema mladoj selekciji BiH.
"U ranoj fazi meča smo postigli vodeći pogodak i to nam je odmah olakšalo stvari. Uz to, njima su nedostajala dva bitna igrača, tako da ćemo u revanš ući maksimalno ozbiljno", kazao nam je napadač plavog tima, koji u 2. pretkolu Evropske lige očekuje Ferencvaroš.

Nenhum comentário:

Postar um comentário