terça-feira, 18 de agosto de 2015

Прем'єр-ліга УКРАЇНА

Resultado de imagem para BANDEIRA UCRANIA  Resultado de imagem para PREMIER LEAGUE UCRANIA




Луческу: Втрата Ордеця не стане проблемою

Мірча Луческу / Getty Images
Мірча Луческу / Getty Images
Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти "Рапіда".

- "Шахтар» в останніх двох зустрічах пропустив чотири м'ячі. Чи не турбує вас загальна готовність команди?
- Проблема в концентрації. Особливо це пов'язано з досвідченими гравцями. З «Ворсклою» могли вести з великим рахунком, з «Дніпром» мали три моменти. Атака Лучкевича на Гладкого, поштовх у спину, порушення на Ферейрі. В іграх багато залежить від суддівства та того, як вони інтерпретують правила в однакових ситуаціях в різних моментах. «Шахтарю» доводитися миритися з цими неприємними моментами. Тому мені складно засуджувати наших гравців, коли трапляються такі епізоди.
- Які висновки ви зробили після гри з «Дніпром»? І чи відбудуться зміни у складі?
- Це ви завтра все побачите.
- Тайсон і Марлос неодноразово легко обігрували австрійців. Не боїтеся, що хлопці можуть недооцінити «Рапід»?
- Нинішній «Рапід» це не той «Рапід», який був кілька років тому. Це агресивна, організована, молода команда, яка дуже добре творить. Мене зовсім не дивує, що ця команда знаходиться на першому місці.
- Які сильні сторони «Рапіда» ви виділите?
- Всі ігри ЛЧ відрізняються неймовірною інтенсивністю. Результат часто вирішується за рахунок концентрації, а не за рахунок майстерності. Коли команда перемагає «Аякс», це свідчить про те, що вони можуть обіграти будь-яку команду. Це команда, яка забиває практично в кожній грі. Правда, і пропускає.
- Колись ви грали проти «Зальцбурга» Трапаттоні. Можете порівняти той «Зальцбург» та нинішній «Рапід»?
- Я зможу зробити порівняння лише після завершення двох ігор. У той момент «Зальцбург» був найкращою командою в Австрії, яку тренував сильний тренер.
- Втрата Ордеця болюча?
- Він був у хорошій формі. Шкодуємо, що отримав травму. Він догравав матч з травмою до кінця, тому що не залишилося замін. Можливо, ми і пропустили з цієї причини. Через 2-3 тижні він буде в загальній групі. Добре, що відновився Кучер. Сподіваємося, втрата Ордеця не стане проблемою.
Валерій Пригорницький з Відня


"Динамо" відповіло "Зорі", чому не може перенести матч 6-го туру УПЛ


Київський клуб пояснив, що дата, яку пропонує «Зоря», є зарезервованою датою УЄФА і ФІФА. 
«Динамо» не забарилося з відповіддю щодо прохання луганського клубу перенести зустріч 6-го туру чемпіонату України. Київський клуб повідомив на офіційному сайті, що відправив лист на адресу генерального директора луганської «Зорі» Сергія Рафаїлова (з копією на адресу української Прем'єр-ліги), з приводу звернення луганчан перенести матч 6-го туру УПЛ з 30-го серпня 2015 року на 31 серпня.
Текст листа «Динамо» має наступний вигляд:
"18.08.2015р.
Генеральному директору
ФК «Зоря» Луганськ
Рафаїлову С.В.
Копія: Генеральному директору ПЛ
Іванову П.П.
У «Динамо» Київ дуже добре розуміють і оцінюють труднощі, що виникли перед клубом «Зоря» у зв'язку з участю у змаганнях Ліги Європи. Це велике фізичне та емоційне навантаження, з яким команда «Динамо» стикається постійно впродовж декількох десятків років. У тому числі саме з такою проблемою клуб «Динамо» Київ раніше звертався з проханням до команди «Зоря». На жаль, тоді ми не змогли досягти порозуміння.
Тим не менш, ми з розумінням ставимося до ситуації, що склалася, але хочемо зазначити наступне. Дата 31 серпня 2015 року є зарезервованою датою УЄФА і ФІФА, і в цей день члени нашої команди повинні прибути в розташування своїх збірних згідно з офіційним викликом. Якщо ФК «Зоря» зможе отримати дозвіл від відповідних федерацій футболу про відтермінування часу прибуття футболіста до своїх команд, в такому разі клуб «Динамо» Київ згідний розглянути можливість такого перенесення.
Список зацікавлених федерацій (країн):
Україна
Португалія
Австрія
Хорватія
Сербія
Польща
Марокко
Парагвай
Д.Р.Конго

З повагою
Генеральний директор
Р. Чохонелідзе". 



"Динамо" погодилось продати Ярмоленка


Ключовий гравець "Динамо" вже незабаром може перейти у "Евертон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тоттенхем": 28 млн євро на Ярмоленка

Як повідомляє Daily Mail, кияни прийняли пропозицію у 15 млн євро, яка й прописана у контракті.

Агент 25-річного вінгера Вадим Шаблій зараз знаходиться у Ліверпулі, де залагоджує останні деталі трансферу. Відзначається, що через це "Динамо" продовжує перемовини з "Севільєю" по Вітоло.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що "Евертон" відновив боротьбу за Ярмоленка після відмови Ігоря Суркіса "Сток Сіті".





Рекорд від "Динамо", стабільність "Ворскли", перша перемога "Олімпіка"

Автором 1549-го голу став Мігель Велозу, який в дев'ятку відправив м'яч, виконавши штрафний удар.

Загалом, у сітку міцного колективу зі Львова залетіло аж три м'ячі.

Чемпіонат України
5 тур


"Динамо" - "Карпати" - 3:0
Голи: Велозу, 22, Ярмоленко, 53, Гітченко, 73

"Динамо": Шовковський, Д.Сілва, Віда, Драговіч, Антунеш, Рибалка, Гармаш (Беланда, 72), Велозу, Ярмоленко, Гусєв (Мякушко, 68), Мораес (А.Кравець, 75)

"Карпати": Мисак, Мірошниченко, Гітченко, Пластун, Костевич, Даушвілі, Голодюк, Ксьонз (Гуцуляк, 78), Худоб'як, Карноза (Кльоц, 46), Кожанов (Страшкевич, 61)

Попередження: Мораес, Велозу

Чемпіонат України
5 тур


"Олімпік" — "Олександрія" - 1:0
Гол: Кадимян, 36

"Олімпік": Махарадзе — Борзенко, Гришко, Лебідь, Федорів (Гошкодеря, 70) — Драченко (Конде, 90+2), Огіря — Доронін, Шериф (Лисенко, 75), Танчик — Кадимян

"Олександрія": Новак — Чеботаєв, Басов, Шендрик, Сухоцький — Запорожан (Морозенко, 46), Банада — Старенький (Голенков, 58), Грицук (Степанюк, 78), Чорний, Паламар

Попередження: Танчик, Гришко — Басов

Полтавська "Ворскла" розписала чергову "мирову", уже 5-у за рахунком. На цей раз із "Металургом".

Чемпіонат України
5 тур


"Металург" — "Ворскла" - 1:1
Голи: Корнєв, 34 — Дитятьєв, 61

"Металург": Старцев, Пашаєв, Помазан, Лисицький, Каплієнко, Орелесі, Гвілія, Жураховський (Платон, 70), Татарков, Юсов (Попов, 67), Корнєв (Демченко, 60)

"Ворскла": Ткаченко, Сімінін, Є. Ткачук, Дитятьєв, Пердута, А. Ткачук (Баранник, 79), Чеснаков (Скляр, 46), Турсунов, Громов, Шиндер, Ковпак (Бартуловіч, 54)

Попереджені: Татарков — Шиндер, Чеснаков, Дитятьєв




ТАБЛИЦЯ


Nenhum comentário:

Postar um comentário