sexta-feira, 1 de maio de 2015

VOETBAL NETHERLANDS

Resultado de imagem para EREDIVISIEResultado de imagem para BANDEIRA HOLANDA


De Wolf wil trainer worden bij Feyenoord

John de Wolf zou graag aan de slag gaan bij Feyenoord. De huidige trainer van Topklasser Excelsior Maassluis ziet voor hem een rol als trainer van de verdedigers bij een BVO wel zitten. 
"Mijn vriend Leo Houkamp is mij al jaren aan het pushen dat ik mijn trainersdiploma betaald voetbal moet halen", zegt de voormalig spijkerharde verdediger in het Algemeen Dagblad. "Maar dat wil ik helemaal niet, anders zou ik hem wel halen. Gewoon niet mijn ambitie. Wat ik wel wil? Bij een profclub verdedigers trainen. Dat lijkt me wel wat."
Feyenoord heeft daarbij zijn voorkeur. De Wolf van 1989 tot en met 1994 voor de club en zijn liefde voor de Rotterdammers is nog steeds erg groot. Een rol als trainer ziet hij dan zitten. "Maar zolang er niets concreet is, hoef ik daar niet over na te denken."
Voorlopig zit De Wolf bij Excelsior Maassluis, waar hij niet erg veel verdient. Dat vindt hij totaal niet erg. "Ik doe het ook niet voor het geld. Ik doe het voor het plezier in het spelletje. En ik houd van de charme van het amateurvoetbal; back to basic. Overal word je hartelijk ontvangen. Na afloop drink je een biertje. Een happie en een sappie. Zo ben ik opgegroeid."


'Ajax is de grote winnaar bij verkoop Dijks'

Mocht Willem II Mitchell Dijks verkopen aan een andere club dan verdient het daar zelf weinig aan. De lange linksback heeft de interesse gewekt van onder andere Celtic, nadat hij dit seizoen een constante factor is in Tilburg.
Dijks zou naar verluidt meer dan één miljoen euro moeten kosten, maar de boekhouder van Willem II zal geen miljoen euro op de bankrekening zien verschijnen. Volgens Brabants Dagblad moeten de Tilburgers namelijk een groot deel van de transfersom afstaan aan Ajax. 
De linksback kwam in de zomer van 2014 transfervrij over van Ajax. Dijks had nog wel een doorlopend contract, maar wilde hem gratis laten gaan in ruil voor een doorverkoopclausule. Volgens de Brabantse krant is dat percentage der mate groot dat Willem II in ieder geval geen vervanger voor kan kopen. Ook omdat het nog geld moet betalen aan een aantal externe financierders. Houdt Willem II Dijks aan zijn contract, dan kan hij in de zomer van 2016 gratis weg. Zijn contract loopt dan af. 


Seizoen is voorbij voor Ajacied Klaassen

Davy Klaassen speelt dit seizoen geen wedstrijden meer voor Ajax. De blonde middenvelder is afgelopen donderdag geopereerd aan zijn buikwand. 
Klaassen had al langer klachten. Sinds januari had hij al last van zijn buikwand. Via de website van Ajax wordt gemeld dat Klaassen niet meer in actie komt. "Davy Klaassen is donderdag succesvol geopereerd aan zijn buikwand. De verwachting is dat daarmee de klachten, waarmee hij sinds januari af en toe kampte, tot het verleden behoren. De middenvelder komt vanwege deze ingreep niet meer in actie in de resterende twee wedstrijden van dit seizoen", noteert de site. 
Overigens is de Oranje-international alweer thuis. De Ajacieden genieten van drie dagen rust. Komende maandag zal Klaassen beginnen met zijn herstel. Door de ingreep mist Klaassen twee duels van Ajax. Dat zijn de wedstrijden tegen Cambuur (thuis) en Dordrecht (uit). 

Dijks: "Celtic heeft een bod gedaan"


EXCLUSIEF - Mitchell Dijks heeft de kans om te vertrekken bij Willem II. Eerder werd er al bericht dat de verdediger werd genoemd bij Celtic. Tegenover Voetbal.com bevestigt hij de interesse vanuit Schotland.
Dijks kent een goed seizoen bij Willem II dat momenteel verrassend op de tiende plek staat. Door zijn prestaties als linksback levert dat flink wat interesse op van diverse clubs. Het Schotse Celtic is één van de ploegen. "Ik heb inderdaad gehoord dat ze interesse hebben", zegt Dijks daarover. "Zij hebben een bod gedaan bij mijn zaakwaarnemer. Celtic is natuurlijk een mooie club en het speelt ook nog eens in de Champions League."
Celtic moet alleen oppassen. Er liggen namelijk kapers op de kust. "Er is nog een club concreet. Dat is een ploeg uit Nederland, maar mijn zaakwaarnemer is daar nu mee bezig. Ik moet me nu focussen op Willem II. We hebben nog twee belangrijke duels te gaan. We kunnen nog de play-offs behalen. Als het seizoen is afgelopen dan ga ik met mijn zaakwaarnemer zitten en kijken wat de opties zijn."


10.05.201514:30FC Utrecht-SBV Excelsior-:-
14:30Willem II-ADO Den Haag-:-
14:30Go Ahead Eagles-sc Heerenveen-:-
14:30AZ Alkmaar-NAC Breda-:-
14:30AFC Ajax-SC Cambuur-:-
14:30FC Twente-FC Dordrecht-:-
14:30FC Groningen-PEC Zwolle-:-
14:30Feyenoord-Vitesse-:-
14:30PSV-Heracles Almelo-:-
 Live Scores live details Liveticker

Nenhum comentário:

Postar um comentário