quinta-feira, 14 de abril de 2016

Astra - Steaua 0-2. "Dubla" lui Bawab duce campioana în finala Cupei Ligii

Resultado de imagem para flag romania


Steaua, favorită înaintea ”finalei” campionatului: ”Va semăna foarte tare cu meciul din Cupa Ligii”

 Astra - Steaua 0-2. Roș-albaștrii au câștigat meciul ”rezervelor” și au acces în ultimul act al finalei Cupei Ligii, dar tot ei sunt favoriți și pentru duelul ”titularilor”, care va conta pentru etapa a 7-a din play-off.
Cel puțin asta susține Ilie Balaci, invitat de onoare al emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediție zilnică a Digi Sport 1, între orele 10:00 și 12:00.
”N-aș zice că meciul de sâmbătă este o finală. Barcelona, acum două săptămâni era campioană, acum e în pericol. Steaua are un lot foarte bun din care poate alinia fără emoții o echipă formată numai din români care să câștige campionatul.
Mă tem că meciul de sâmbătă va semăna foarte tare cu cel de miercuri din returul semifinalei Cupei Ligii, pentru că, oricum am da-o, există o diferență de valoare în favoarea Stelei”, a spus Balaci.
Astra - Steaua, finala campionatului, va fi în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la 20:30. Returul semifinalei Cupei Ligii e miercuri, de la 18:30, tot pe Digi Sport 1. Fazele video din ambele partide sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!
”Legenda” Craiovei a lăudat jocul giurgiuvenilor, dar a spus care este capitolul la care elevii lui Reghe sunt superiori.
”Astra a prestat un joc mai plăcut până acum, dar Steaua are mulți jucători experimentați, care știu cum să trateze un astfel de moment.
Mă mai uit la tenis, și chiar am văzut surpriza de la Monte Carlo, acolo unde Djokovic a fost eliminat de Vesely. Deși a condus meciul în multe momente, s-a observat la un moment dat cum parcă avea mâna înghețată. Apare teama aceea de a câștiga.
Ei bine, Steaua are jucători cu trofee în lot, care au fost prezenți în meciuri importante cu miză, pe când la Astra nu văd pe nimeni. Și mai e ceva. Indiferent că joacă la Giurgiu sau în altă parte, Astra joacă mereu în deplasare”, a mai spus Balaci la 



Echipe de start:
  • Astra: Gavrilaş -   A. Stan,   Scarlatache , Geraldo,   Ricardo Alves -   Dandea - Florea, Teixeira (Răileanu 78), Ioniţă, I. Roşu (Moise 23) - D. Niculae
  • Steaua: Cojocaru - Râpă,   Papp,   Carp, Filip - Kharja, Muniru (Bourceanu 13) - Enache (Popadiuc 55), Bawab, Gebhart - Marica (Tade 55)

Nenhum comentário:

Postar um comentário