segunda-feira, 20 de junho de 2016

Матч Україна – Польща розсудить бригада арбітрів з Норвегії

Resultado de imagem para euro 2016
champion.com.ua


Стала відома бригада арбітрів, яка працюватиме на останньому матчі національної збірної команди України із командою Польщі, який відбудеться 21 червня на стадіоні Велодром у Марселі.
Як пише ФФУ, головним арбітром матчу призначено 37-річного рефері із Норвегії Свейна Оддвара Моена. Асистенти арбітра – Кім Томас Хаглунд та Франк Андос. Додаткові асистенти арбітру – Кен Хенрі Йонсен та Свейн-Ерік Едвартсен (усі – Норвегія). Резервний арбітр – Хюсейн Гьочек (Туреччина).
Моен − арбітр ФІФА з 2005-го року. Норвезький арбітр працював у товариському матчі за участю збірних України і Австрії, який проходив 15 листопада 2011 року і завершився з рахунком 2:1 на користь "синьо-жовтих".
Свейн Моен



Україна Польща. Передматчева прес-конференція Михайла Фоменка


Головний тренер збірної України Михайло Фоменко відповів на запитання журналістів напередодні поєдинку з Польщею на Євро-2016.
- Що можете сказати про гравців? Який їхній стан? Чи є травмовані?
- Травмованих немає, всі здорові і готуються до матчу. Сьогодні у нас ще є одне тренування. Всі хлопці чудово розуміють, на якому футбольному форумі вони знаходяться. Так що, сподіваюся, всі вони будуть завтра намагатися виправити допущені помилки і зіграти так, як вони хотіли це зробити спочатку.
- Як будете налаштовувати команду психологічно на завтрашній матч? Адже він не має турнірного значення...
- Якби це був аматорський, то тоді хлопці грали б так, як хотіли б. Але це рівень професійний, так що вони зобов'язані будуть виконувати поставлені перед ними завдання.
Після цих двох матчів, особливо, після поєдинку з Північною Ірландією, українські журналісти дуже сильно вплинули на психологію хлопців. Після цього, думаю, футболісти зробили правильні висновки, і завтра будуть виглядати гідно.
- Ви вже визначилися зі своїм майбутнім? Чи правда, що ви вже попрощалися з командою, і завтрашній матч - останній для вас в якості наставника збірної України?
- Попрощатися у нас ще буде час - після матчу з Польщею. Після всіх неприємних подій, які з нами відбувалися на Євро-2016, потрібно буде час на переосмислення того, що сталося. А вже потім будемо приймати якесь рішення.
А поки на нас чекає гра з класним суперником. Хлопці це розуміють і налаштовуються відповідним чином. Думаю, претензій до них по їх виконанню обов'язків завтра не буде.
- Завтра у збірної України - останній матч на Євро-2016. Що можете сказати про формат цього турніру? 24 команди-учасниці - краще, ніж 16?
- Для вболівальників це, звичайно, краще: чим більше команд, тим більше вболівальників задоволені цим. Для футболістів ж це дуже велике навантаження. Але раз ми граємо для вболівальників, то повинні бути раді такому формату. Та й потім, видно, що рівень всіх команд, які беруть участь в Євро-2016, непоганий.
- Завтра прогнозуються сутички фанатів. Що можете сказати з цього приводу?
- Це одна з негативних сторін фінальної частини Євро-2016. Не варто цими провокаціями і заворушеннями займатися, випускаючи свої емоції і демонструючи тим самим захоплення якимось іншим видом спорту.
- Ви очікували від своєї команди виходу в плей-офф. Чому не змогли вирішити цю задачу? Що трапилося з командою?
- Я вже відповідав на це питання. Тоді я сказав, що футбол в Україні є частиною життя, а не її винятком. У нас зараз непроста ситуація в країні. Само собою, це відбивається на футболі, на рівні чемпіонату України. Це ланцюгова реакція, яка привела до того, що нам не вдалося вирішити задачу виходу з групи. Просимо наших уболівальників вибачити нас за це. Сподіваюся, що в подальшій своїй роботі ми покращимо відносини між збірною України та вболівальниками.
- Що можете сказати про стартовий склад на завтрашній матч? Чи можна очікувати, що проти Польщі зіграють ті футболісти, які не брали участь у поєдинках з Німеччиною і Північною Ірландією?
- На 100% складу міняти не можна. Але деякі заміни в ньому на завтрашній матч ми плануємо зробити.
Нагадаємо, що матч Україна - Польща відбудеться 21 липня о 19:00. Не пропустіть на UA-Футбол текстовий онлайн зустрічі.
ua-football.com

Nenhum comentário:

Postar um comentário