quinta-feira, 21 de abril de 2016

Solbakken: Zanka booker billet til landsholdet

Resultado de imagem para flag dinamarca



Mathias "Zanka" Jørgensen bør komme med på landsholdet efter præstationen mod Brøndby, mener Ståle Solbakken.


Når fodboldlandsholdet i juni drager mod Japan for at spille to venskabskampe, så bør Mathias “Zanka” Jørgensen være med i flyveren.
Det mener FC København-træner Ståle Solbakken efter onsdagens 1-0-sejr ude over Brøndby i pokalsemifinalen, hvor Zanka var en af banens bedste spillere.
Zanka var med i et tremands-forsvar, som kunne minde om det, landstræner Åge Hareide har indført på landsholdet efter tiltrædelsen i marts.
- Jeg sagde til Zanka før kampen: Du skal vise, at du er en voksen mand, og du skal vise Hareide, at du kan spille i midten af et tremands-forsvar, siger Solbakken.
På landsholdet har det indtil nu været Daniel Agger, Simon Kjær og Andreas Christensen, som har udgjort det centrale forsvar.
- De andre kan spille ved siden af Zanka på landsholdet. Det har han absolut kapaciteten til. Han er tæt på de andre midtstoppere med den sæson, han har haft.
- Han deler vandene, men det er tæt på perfekt, det han har leveret i denne sæson. Det var måske den største test i karrieren, som han bestod mod Brøndby, mener Solbakken.
Danmark skal 3. juni møde Bosnien og fire dage senere vinderen af opgøret mellem Bulgarien og værtslandet Japan.
- Hareide spiller med tre dernede. Jeg tipper, at Zanka med præstationen bookede en billet til kampene i Japan, forudser Solbakken.
Zanka var tilfreds med ilddåben i det nye system, hvor han med sikre indgreb generelt holdt Brøndby-angriberne fra de store chancer.
- Jeg synes, det fungerede rigtigt fint. Vi fik nogle andre muligheder i opspillet. Det var dejligt at vise, at vi på denne måde og med de nye spillere, der kom på banen, kan gøre det fint.
- Vi havde ikke trænet det særligt meget. Vi gennemgik det tirsdag, hvor Ståle sagde, at han ville spille på den måde. Det var dejligt at vise, at vi kunne gøre det, siger Zanka.
I næste sæson kan 3-5-2-systemet også blive et våben for FCK i de europæiske kampe.
- Det er måske sådan nogle situationer, vi kommer ud i, når vi skal spille europæiske kvalifikationskampe. Der kan vi få brug for at trykke modstanderen på den måde, forklarer FCK-stopperen.


Politiet: Københavner-derby skal spilles i dagslys


Politiet vil fremrykke det næste opgør mellem Brøndby og FC København efter tilskuerballade i pokalsemifinale.

Når Brøndby næste gang tager imod FC København på fodboldbanen, bliver kampen spillet i dagslys.
Det slår politiinspektør hos Københavns Vestegns Politi, Mogens Lauridsen, fast over for TV 2 Sport efter tilskuerballaden i forbindelse med onsdagens pokalsemifinale på Brøndby Stadion med kampstart klokken 20.00.
- Næste kamp, som skal spilles herude, den skal spilles i dagslys, siger Mogens Lauridsen til TV 2 Sport.
Politiinspektøren forklarer, at flere Brøndby-fans forsøgte at komme igennem politiets afspærringer for at få fat i udeholdets tilskuere.
Flere politibetjente stod i vejen for de aggressive Brøndby-fans, der ikke umiddelbart lod sig stoppe.
- De vælger så at angribe de politifolk ret voldsomt, og for at redde sig selv så vælger politifolkene at anvende tåregas, forklarer Mogens Lauridsen.
FC København sikrede sig en plads i pokalfinalen med en 1-0-sejr. Det første opgør på FCK’s hjemmebane var endt 1-1.
Også i forbindelse med den første kamp i Telia Parken var der problemer med aggressive Brøndby-fans, der efter slutfløjt kastede jernrør og andre genstande efter hjemmeholdets spillere.




ALKA SUPERLIGA


#KlubKP
1
F.C. København2552
2
SønderjyskE2543
3
FC Midtjylland2542
4
AaB2542
5
Brøndby IF2539
6
OB2537
7
Randers FC2535
8
FC Nordsjælland2533
9
Viborg FF2530
10
AGF2526
11
Esbjerg fB2526
12
Hobro IK2511

Nenhum comentário:

Postar um comentário