terça-feira, 5 de abril de 2016

Aanklager start onderzoek naar Boymans

Resultado de imagem para flag holland



Ruud Boymans moet vrezen voor een schorsing. De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de spits van FC Utrecht.
Hij zou zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo tegenstander Mark-Jan Fledderus een elleboogstoot hebben gegeven. Martin van den Kerkhof, de bewuste scheidsrechter van het duel, heeft het incident niet waargenomen.
FC Utrecht en Boymans moeten hun verklaringen voor woensdag 12.00 uur naar de aanklager sturen. FC Utrecht speelt op 24 april de bekerfinale tegen Feyenoord. De club neemt het voor die eindstrijd nog op tegen NEC, Ajax en De Graafschap.

PSV moet Guardado missen in titelstrijd

Andrés Guardado gaat in de slotfase van de wedstrijd PSV - De Graafschap uit het niets op de grond zitten. De Mexicaan kampt met hamstringklachten. (30-01-2016)
Andrés Guardado gaat in de slotfase van de wedstrijd PSV - De Graafschap uit het niets op de grond zitten. De Mexicaan kampt met hamstringklachten. (30-01-2016)
PSV moet het voorlopig doen zonder Andrés Guardado. De Mexicaanse middenvelder is 'enkele weken' uitgeschakeld. Guardado moest afgelopen weekend het competitieduel met AZ Alkmaar (4-2 overwinning) al aan zich voorbij laten gaan.
PSV geeft op de clubsite aan dat Guardado een beschadiging aan een bovenbeenspier heeft opgelopen en dat de Mexicaan daardoor 'enkele weken' moet missen. PSV kan daardoor voorlopig geen beroep doen op de Mexicaanse middenvelder in de titelstrijd met Ajax. Het is vooralsnog de vraag of Guardado dit seizoen überhaupt nog in actie komt namens PSV.
Het is bovendien niet de eerste spierblessure van dit seizoen voor Guardado. Tijdens het competitieduel met De Graafschap (4-2 overwinning) raakte Guardado geblesseerd aan een hamstring. De Mexicaan moest destijds een aantal wedstrijden missen, maar was wel op tijd voor het Champions League-duel met Atlético Madrid. Aankomend weekend speelt PSV tegen Willem II. Waarschijnlijk moet Guardado ook de wedstrijden tegen Vitesse en Roda JC Kerkrade missen. 

Nenhum comentário:

Postar um comentário