quinta-feira, 14 de janeiro de 2016

BÜYÜK TEHLİKE! Trabzonspor'da panik!

Resultado de imagem para flag turkeyResultado de imagem para Türkiye Kupası


Türkiye Kupası'nda Adana'yı deplasmanda farklı yenen Trabzon, maç dönüşü havada kabus gibi anlar yaşadı. Birkaç kez türbülansa giren uçak, inişte de sorun yaşayınca Bordo-Mavililer büyük paniğe kapıldı.


Habertürk'ün haberine göre; Adanaspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından 4-1’lik zaferle ayrılanTrabzonspor’un dönüş yolunda havada yaşadıkları korku filmlerini aratmadı... Bordo-Mavili kafileyi taşıyan uçak, birkaç kez türbülansa girdi, bu da yetmezmiş gibi Trabzon’a ineceği sırada büyük oranda dengesini kaybederek yalpalamaya başladı ve bir sağa bir sola yattı. Uçakta yer alan yöneticiler, futbolcular, gazeteciler ve taraftarlar üst üste gelen talihsizlikler üzerine büyük panik yaşadı.

Uçak piste yaklaşıp tam ineceği sırada aşırı rüzgar yüzünden yine dengesini kurmakta zorlandı ve önce sağ tekerlek üzerine oturdu, sonra da sol tekerlek üzerine... Kısa bir süre sonra iki tekerlek de piste yerleşebildi ve iniş gerçekleşti. Ancak bu olaylar sırasında uçağın içerisinde büyük bir panik yaşandı ve herkes dualar okumaya başladı. İniş gerçekleştiğinde ise olayın şoku atlatılamadı ve herkes birbirine sarılıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



Beşiktaş'ta bir ayrılık daha!

Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Kolombiyalı stoper Pedro Franco'nun kiralandığı iddia edildi.


Ntvspor'un haberine göre, Beşiktaş'ta Pedro Franco ile yollar ayrıldı. Arjantin ekibi San Lorenzo ile her konuda anlaşan Pedro Franco takım arkadaşları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Bu transfer için Beşiktaş ile San Lorenzo ile arasında anlaşmanın sağlandığı ve Kolombiyalı oyuncunun bir iki gün içinde Arjantin'e gideceği öğrenildi.

24 yaşındaki futbolcu satın alma opsiyonu San Lorenzo'da olmak üzere sezon sonuna kadar Arjantin'de oynayacak.


Deniz’in talibi çok

Deniz Yılmaz'a Süper Lig'in birçok ekibi talip oldu.


Fırtına’ya büyük umutlarla transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü istikrarı sağlayamayan Deniz Yılmaz’a Süper Lig’in birçok ekibi talip oldu.

Takımlarına forvet isteyen Çaykur Rizespor, Kayserispor ve Eskişehirspor’un Deniz için girişimlerde bulunacağı iddia edildi. Trabzon’da oynayamadığı için mutsuz olduğu bilinen genç futbolcunun da ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Deniz, bu sezon ilk golünü önceki gün kupada Adanaspor’a atmıştı.

Beşiktaş'a Cassio şoku!

Corinthians Başkanı Roberto de Andrade, bugün yaptığı sürpriz açıklamayla Brezilyalı kaleciyi Beşiktaş'a satmayacağını söyledi.


Beşiktaş kaleci transferinde yine çıkmaza girdi. Hafta başında Beşiktaş ile her konuda anlaştıklarını ve kaleciCassio Ramos'un artık Beşiktaş'ın oyuncusu olabileceğini açıklayan Corinthians Başkanı Roberto de Andrade, bugün yaptığı sürpriz açıklamayla Brezilyalı kaleciyi Beşiktaş'a satmayacağını söyledi.

Cassio'nun, takımının Amerika kampına katılacağını belirten Başkan Andrade, "Beşiktaş ile şartlarda anlaşamadık. Cassio bizim kalecimiz ve takımın Amerika kampına katılacak" diye konuştu.

Sorun menajer parası
Cassio için daha önce 3.5 milyon Euro'ya anlaşan Siyah-beyazlılar ile Brezilya ekibi arasındaki problemin, oyuncunun bonservis bedelinin paylaşımında yaşanan sorunlar olduğu ifade edildi.

Brezilyalı kalecinin bonservisinin yüzde 60'ının kulüpte, geriye kalan yüzde 40'lık bölümün ise menajerlerde olduğu ve Corinthians Kulübü'nün de bu yüzde 40'lık bölümü Beşiktaş'ın ödemesini istediği öğrenildi.
Bu payı ödemeyi kabul etmeyen ve menajerlerin istediği imza parasını reddeden Siyah-beyazlıların, bu transferi şimdilik durdurduğu ifade edildi.

Nenhum comentário:

Postar um comentário