sexta-feira, 14 de outubro de 2016

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Resultado de imagem para flag turkey

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Peki Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. Süper Lig'in 6. haftasında yine deplasmanda karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'u Adriano'nun son dakika golü ile ağlup edip zirve yarışına devam etmişti.

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda yarın (15 Ekim Cumartesi) saat 17:00'de oynanacak Kayserispor Beşiktaşkarşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek. İlk 6 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplayan ve ligde 2. sırada bulunan Siyah-beyazlıların hedefi, Kayseri'de galip gelerek Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Napoli maçı öncesi moral depolamak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Teknik direktör Şenol Güneş, ligin ilk 6 haftasında olduğu gibi Kayserispor maçında da bazı değişiklikler yaparak yine farklı bir 11 ile sahaya çıkmayı planlıyor. Kaleyi Fabricio'ya teslim edecek olan Güneş, defans dörtlüsünü Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic ve Caner Erkin'den oluşturacak.

Atiba ve Tolgay Arslan'ı defansın önündeki ikili olarak düşünen tecrübeli teknik adam, forvet arkasında Quaresma, Talisca ve Ömer Şişmanoğlu'nu oynatmayı düşünüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in forvetteki tercihinin ise Vincent Aboubakar olması bekleniyor.

Kayserispor'un muhtemel 11'i;

Muammer, Levent, Mabiala, Kana Bıyık, Anıl, Mijaloviç, Deniz Türüç, Kubilay Sönmez, Nakoulma, Umut, Welliton

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:

Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic - Caner Erkin - Atiba - Tolgay - Quaresma - Talisca - Ömer - Aboubakar

Kayserispor Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda yarın (15 Ekim Cumartesi) saat 17:00'de oynanacak Kayserispor Beşiktaşkarşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.  Mücadele LİG TV'den canlı yayınlanacak.

Siyah-beyazlı takımda sakatlığını yeni atlatan ve takımdan ayrı koşu çalışmalarına başlayan Oğuzhan Özyakup'un riske edilmemek için Kayseri'ye götürülmeyeceği öğrenildi. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara 2 gün önce başlayan Gökahn İnler'in ise Kayseri maçında yedek kulübesinde olması ve gerek görülmesi durumunda maçın ilerleyen dakikalarında oynatılması düşünülüyor.

Atiba dalya diyecek

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, Kayserispor maçı ile Süper Lig'deki 100. resmi maçına çıkacak ve dalya diyecek. 3 sezon önce transfer edilen Atiba, 99 lig maçının 95'ine ilk 11'de başladı ve 5 gol attı. Kanadalı oyuncu, kupa ve Avrupa maçları da dahil edildiğinde Beşiktaş formasını toplamda 127 resmi maçta giyerek takımın değişmez oyuncusu oldu.

Kayserispor ile Beşiktaş 41. kez karşı karşıya

Beşiktaş ile Kayserispor Süper Lig'de 41. kez karşı karşıya gelecek. Genel istatistiklerde Beşiktaş'ın üstünlüğü göze çarpıyor. Daha önce oynanan 40 karşılaşmanın 23'ünü Beşiktaş kazanırken, Kayserispor 11 mücadeleden galip ayrıldı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş, bu maçlarda rakip ağlara 62 gol gönderirken kalesinde 39 gol gördü. Siyah-beyazlılar, geçen sezon Kayserispor ile oynadıkları 2 lig maçını 2-1 ve 4-0'lık skorlarla kazandı.

Beşiktaş, Kayseri’de tutulmuyor

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, 7. hafta mücadelesinde bugün karşı karşıya geleceği Kayserispor’la oynadığı son 4 karşılaşmanın tamamından galibiyetle ayrıldı. Rakibine en son 19 Mayıs 2013’te deplasmanda 2-0 mağlup olan Kartal, ardından oynanan 4 karşılaşmayı da kazandı. Geçen sezonun ilk yarısında Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadeleyi; Mario Gomez ve Jose Sosa’nın golleriyle geçen Beşiktaş, Vodafone Arena’daki maçı ise; Gomez, Oğuzhan, Quaresma ve Cenk’in sayılarıyla kazanmıştı.




Nenhum comentário:

Postar um comentário