sexta-feira, 21 de outubro de 2016

Ukraine - "ЧАС ДІСТАВАТИ КОНСЕРВИ". У СОЦМЕРЕЖАХ РАДІЮТЬ ПЕРШОМУ ГОЛУ КОНОПЛЯНКИ ЗА "ШАЛЬКЕ"

Resultado de imagem para flag ukraine

Українець вперше вийшов у стартовому складі команди в Лізі Європи і зіграв дуже ефективно. Півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка забив свій перший гол за команду. Читайте також: Коноплянка та Марлос потрапили до збірної третього туру Ліги Європи Стався цей знаменний момент в третьому турі групової стадії Ліги Європи у матчі проти російського "Краснодара". Гол українця виявився не просто шедевральним, він приніс перемогу "Шальке" в цьому поєдинку.

Після закінчення зустрічі Мережа вибухнула патріотичними мемами щодо Коноплянки, який так довго чекав на свій гол і вистрілив у ворота російської команди. Читайте також: Коноплянка про гол у ворота "Краснодару": Для мене футбол із політикою не пов'язаний Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення. Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.


ФОРМАТ ТА ПРАВИЛА "СКОРОЧЕНОГО" ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ: ЩО ЗМІНИТЬСЯ

СН Проспорт пояснює нюанси нового формату. Отже, з наступного сезону у чемпіонаті України гратиме 12 команд. Хто саме - поки не невідомо, адже клубам ще треба пройти атестацію ФФУ. ТСН Проспорт розповідає, що буде нового і які діятимуть правила. Формат: два етапи Перший етап. Команди грають у два кола, які складаються з 22-х турів. Всього буде зіграно 132 матчі. Показники у першому етапі зберігаються. Другий етап. За підсумками Першого етапу будуть сформовані 2 групи по 6 команд. До Групи 1 потраплять команди, які посіли місця з 1-го до 6-го. Відповідно, до Групи 2 – із 7-го до 12-го. Група 1 боротиметься за чемпіонство та потрапляння у єврокубки. Група 2 - за збереження прописки у "еліті". Ці самі зміни стосуються і чемпіонату U-21. Читайте також: Три футбольні клуби України не отримали атестати на новий сезон Ротація команд між лігами Із Прем'єр-ліги вилітають дві команди, які у підсумку посіли у турнірній таблиці 11-те та 12-те місця. Замість них із першої Ліги в "еліту" потрапляють 1-ша та 2-га команда ПФЛ. Головна умова - отримання атестату ФФУ з правом участі у Прем'єр-лізі. Якщо команду Прем'єр-ліги виключено зі змагань і вона посіла у підсумковій таблиці місце вище передостаннього, тоді в ПЛ залишається передостання, 11-та, команда. Якщо клуб Першої ліги відмовиться від підвищення у класі, право на це отримує команда, яка посіла у підсумковій таблиці наступне місце, але не нижче третього місця. Читайте також: "Дніпро", "Карпати", "Зоря" та "Сталь" можуть не отримати атестати на новий сезон



Nenhum comentário:

Postar um comentário